8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес подчини Жалгирис в Каунас (видео)

Анадолу Ефес подчини Жалгирис в Каунас (видео)

Турският гранд спря серия от две поредни загуби в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес спря серия от две поредни загуби в Евролигата. Шампионът в турнира от миналия сезон се наложи над Жалгирис с 85:71 при визитата си в мач от 30 кръг в турнира на богатите. Турският гранд е с баланс от 15-14 и заема шесто място в класирането, докато литовците са последни със 7 успеха и 22 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Василие Мицич се отчете с 20 точки и 7 асистенции за Анадолу Ефес. Родриг Бобуа добави 15. Тибор Плайс се разписа с 12 точки. Брайънт Дънстън завърши с 11 и 6 борби.

Тайлър Кавано бе най-резултатен за Жалгирис с 22 точки и 7 борби. Артурас Милакнис приключи с 13. Джош Небо остана с 12 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Ефес овладя инициативата в двубоя още в началото, като си осигури аванс от 20 точки през второто полувреме. Гостите успяха да запазят контрола над мача дори и в последната част, в която домакините опитаха да се върнат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 март Анадолу Ефес ще приеме Реал Мадрид, а ден по-късно Жалгирис ще се изправи срещу АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ ЖАЛГИРИС – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани