6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив подчини ПАО (видео)

Макаби Тел Авив подчини ПАО (видео)

"Детелините" прекратиха серия от две поредни загуби

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив прекрати серия от две поредни загуби в Евролигата. В Белград тимът на Одед Каташ надигра Панатинайкос с 90:75 в среща от 23 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Израелският гранд е с баланс от 13-10 и се нарежда на шеста позиция в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Детелините“ имат 14 успеха и 9 поражения и са четвърти.

НАЙ-ДОБРИ: Уейд Болдуин се отчете с 22 точки и 8 борби за Макаби Тел Авив. По 14 добавиха Лоренцо Браун, Джош Небо и Бонзи Колсън, като овладя и 12 борби за дабъл-дабъл.

Беше тежка битка. Трябва да се насладим на тази победа и да се опитаме да вземем следващия мач“, сподели Бонзи Колсън.

Панайотис Калайцакис бе най-добър за Панатинайкос със 17 точки. С по 13 останаха Джериън Грант, Кендрик Нън и Динос Митоглу, като последният грабна и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Макаби водеше с 43:36 на голямата почивка, но след паузата ПАО направи серия от 10-0, след като изоставаше с 13 точки, за да сведе пасива си до 59:63. В последната четвърт гостите стояха близо, но Уейд Болдуин и Бонзи Колсън бяха точни в края и изведоха тима си до успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 януари Макаби Тел Авив ще спори с Реал Мадрид, докато Панатинайкос ще бъде домакин на Армани Милано ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани