18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДенвър се пребори с Минесота за 2-0 на Запад (видео)

Денвър се пребори с Минесота за 2-0 на Запад (видео)

Джамал Мъри наниза 40 точки за Нъгетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър регистрира втора поредна победа в плейофите на НБА през този сезон. Пред своята публика Нъгетс подчиниха Минесота със 122:113 за 2-0 в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри избухна с 40 точки за Денвър, включително 6 тройки, плюс 5 асистенции. Никола Йокич остана на крачка от трипъл-дабъл – 27, 9 борби и 9 асистенции. Майкъл Портър Джуниър финишира с 16 точки и 6 борби.

Антъни Едуардс бе над всички за Минесота с 41 точки, в това число и 6 тройки. Руди Гобер добави 19 и 8 борби. Майк Конли се разписа с 14 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс изпуснаха преднина от 21 точки, като дори изоставаха с 87:89 в началото на последния период. Майкъл Портър Джуниър подпали отново искрата на Денвър с 8 поредни точки, но Антъни Едуардс даде надежди на Минесота след 98:97. Тройка на Майкъл Портър Джуниър обаче върна лидерството на домакините, които не го изпуснаха до края.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Мач №3 от серията между Минесота и Денвър ще бъде на 22 април.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани