23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаМайк Джеймс зададе високо темпо на Монако над Анадолу Ефес (видео)

Майк Джеймс зададе високо темпо на Монако над Анадолу Ефес (видео)

Отборът на Саша Обрадович достигна до 15-ти успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако се върна на правилния път в Евролигата. Отборът на Саша Обрадович наложи волята си над Анадолу Ефес със 102:80 у дома в последния двубой от 29 кръг в турнира на богатите. Тимът от Княжеството вече има баланс от 15-14 и заема пето място в класирането, докато турският гранд има 14 успеха и 14 поражения и е на осма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс остави срещу името си в статистиката за Монако 27 точки, 5 борби и 6 асистенции. Алфа Диело добави 19 и 6 борби. Парис Лий се разписа с 11 точки.

Василие Мицич бе най-резултатен за Анадолу Ефес с 25 точки и 8 асистенции. Родриг Бобуа вкара 13. Брайънт Дънстън остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините взеха нещата под своя контрол още през първата част, като не им отне много време, за да си осигурят двуцифрен аванс и да поставят на таблото 49:38 в своя полза на голямата почивка. Преднината на Монако продължи да се увеличава и след паузата, като достигна 24 точки в последната четвърт. Грешките и липсата на контрол под коша бяха в основата на разпадането на Ефес.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 март Монако ще се изправи срещу Олимпиакос на Александър Везенков, а 6 дни по-рано Анадолу Ефес ще има за съперник Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани