10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Удо: Радвам се, че удържахме

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Удо: Радвам се, че удържахме

Труден мач от психологическа гледна точка, заяви треньорът на Рилски спортист

Искам да поздравя отбора си за победата. Труден мач от психологическа гледна точка. Напрежението беше изцяло върху нас. Очаквахме, че ще играят смесени защити, те пробваха различни варианти след почивката. В един момент започнахме да играем така, че да не загубим, отколкото да спечелим. Това е нормално в един такъв двубой. Те нямат какво да губят, а ние сме фаворити. Радвам се, че удържахме“, заяви пред Max Sport треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха на тима си над Академик Пловдив с 87:78.

Започнахме добре двубоя. По-голямата част от плана за срещата се следваше. Логично и поведохме с по-голяма разлика. Позволихме някои лесни кошове, но в един такъв изнервен мач, в който задължително трябва да спечелиш, всички тези неща са част от играта. Доста опит имаме вече в такива турнири. Най-важното е, че победихме“, добави наставникът на самоковци, които за втора поредна година ще играят на полуфинал за Купата.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Рилецо е на полуфинал

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани