17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАМайк Браун за Везенков: Ще играе, защото наистина е много добър

Майк Браун за Везенков: Ще играе, защото наистина е много добър

Опитният баскетболист знае как да играе и да взема предимство от защитата, допълва треньорът на Сакраменто

Треньорът на Сакраменто в НБА Майк Браун още веднъж потвърди вярата си в качествата на Александър Везенков. Това се случи след победата на Кингс над Финикс със 114:106, за което крилото допринесе с 14 точки, 3 борби, 2 асистенции и 3 откраднати топки за 20 минути в игра.

Саша се включи от пейката. Той имаше три важни борби в нападение. Той знае как да играе, не е традиционният новобранец. Саша има своите големи моменти и мачове, както и важни изстрели. Колкото повече време той прави това, толкова повече ще се чувства по-комфортно на терена в различни ситуации. Нападението му е разнообразно. Опитният баскетболист знае как да играе и да взема предимство от защитата. Той знае как да прави това. Искаме да го държим на терена колкото се може повече. Той ще играе, защото е наистина много добър и това, което направи в този мач, го потвърждава”, заяви след срещата Майк Браун. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани