6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: Изпълнихме доста от задачите, които ни възложиха

Георги Боянов: Изпълнихме доста от задачите, които ни възложиха

Победихме, което е най-важното, сподели крилото на Черноморец

Първо, да почетем Веско Георгиев, един от най-профилираните шутъри в лигата, изобщо откакто е създадена и в българския баскетбол. Имах честта да играя с него, за което съм му благодарен. Страхотен играч, страхотен човек, най-добрият български шутър, с който съм играл. Пожелавам му занапред всичко най-добро в професионално и най-вече в лично отношение със семейството„, сподели баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след успеха над Черно море Тича с 99:79.

146 години от Априлското въстание, да почетем хората, които са се борили за нашата свобода. Мачът беше много красив за публиката, мисля, че изпълнихме доста от задачите, които ни възложиха. Победихме, което е най-важното, станахме четвърти и това го направихме с повече българи. Ние имаме най-малко чужденци в лигата след Черно море Тича, които нямат чужденци. Така че с тази група хора, с които сме в момента, къса ротация, взехме повече победи, отколкото, когато бяхме с повече чужденци“, добави крилото, който отбеляза 26 точки в двубоя срещу „моряците“.

Черноморец спечели в морския сблъсък в последния мач на Веселин Георгиев във Варна (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани