19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Този успех ще върне настроение и самочувствие

Любо Минчев: Този успех ще върне настроение и самочувствие

Радвам се, че тимът тренира добре и се подобрява, заяви треньорът на Спартак

„Получи се твърд мач. Двата отбора играха твърдо в защита. Те дори бяха на моменти по-агресивни, може би и защото на моменти губеха. Смятам, че се получи нелош двубой с една здрава битка. Доволен съм, че победихме най-вече. Академик има много добър отбор. Такава победата срещу добър отбор е доста важна за нас„, заяви треньорът на Спартак Любо Минчев след победата в Пловдив с 90:77 в мач от НБЛ.

Според мен, този успех ще върне настроение и самочувствие. Отборът беше в дупка, бяхме направили 7 поредни загуби. Радвам се, че тимът тренира добре и се подобрява. Не мога да кажа, че сме преобразени. Аз нямам преки наблюдения в началото на сезона на отбора, защото бях в чужбина. Не мога да кажа как са изглеждали преди. Все пак да не подценяване и омаловажаваме това, че отборът стартира доста добре сезона. Причините за дупката, в която изпадна са доста неща, включително и контузии, прекъсване, смяна на някои играчи. Важното е, че след такава дупка лека-полека се опитваме да излизаме„, каза още наставникът на плевенчани, които спечелиха за трети пореден път в мъжкия ни елит.

Спартак се изкачи трети в НБЛ

90

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани