5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: В бъдеще ще бъдем по-добри

Любомир Киров: В бъдеще ще бъдем по-добри

Голямата ротация ще ни помогне с времето, допълни наставникът на Рилски спортист

Започнахме много силно. Доброто начало помогна, но през второто полувреме имахме много сериозно отпускане. Допуснахме да ни вкарат много лесни точки. Аз предупредих моите играчи в съблекалнята, но те не реагираха. Ние ще гледаме и ще си направим нашите анализи. Оставихме сам Травис Макконико в последната атака. Това е наша слабост, която ще се опитаме да премахнем и повече да не се повтаря. Нашият отбор тепърва започва да играе по-добре. В бъдеще ще бъдем по-добри, заяви треньорът на Рилски спортист Любомир Киров след успеха над Черноморец с 69:67 в среща от 13 кръг в НБЛ. 

Джон Флорвиъс и Алън Арнет се включиха добре. Във форма са, играли са досега, вписаха се добре в този мач. Двамата тренираха добре и през седмицата. Относно борбите, може би загубихме пет ничии топки, а Шон Смит отбеляза четири от тях. Това са топки, които ако бяхме взели, в края нямаше да треперим. Черноморец е много сериозен отбор. Голямата ротация ще ни помогне с времето“, добави наставникът на самоковци, които са с баланс от 8-5 на четвърта позиция в класирането. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани