14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Трябва да влизаме здраво от самото начало

Йордан Янков: Трябва да влизаме здраво от самото начало

Вижда се, че загубихме борбата, процентът от наказателната линия е много нисък, коментира наставникът на Академик

Може би се превъзбудихме от предния мач с Рилски спортист. Това, че играхме на много добро ниво срещу лидера, не трябва да мислим, че това ще продължи. Трябва да влизаме здраво от самото начало на мачовете. Не упреквам никой. Вижда се, че загубихме борбата, процентът от наказателната линия е много нисък. Това е психологически момент. 10 борби по-малко от Спартак Плевен е прекалено много в нашата зала. Определено можехме да се справим по-добре„, коментира наставникът на Академик Йордан Янков след поражението от плевенчани със 77:90 в мач от НБЛ.

В бързата ни атака ни надиграха, смятам, че имат по-дълга пейка и това също оказа влияние. Трябва да тренираме бързата атака, и комуникацията в защита не беше на нивото, което очаквах. Ще дадем всичко от себе си в следващите мачове, за да можем да постигнем тази краткосрочна цел, която сме си поставили – участие в турнира за Купата на България. Всеки един мач трябва да играем за победа и да спечелим„, добави треньорът на пловдивчани, които имат баланс от 6-11 и са осми в класирането.

Спартак се изкачи трети в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани