11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Разликата дойде още в първото полувреме

Любо Минчев: Разликата дойде още в първото полувреме

Нищо фатално не е станало след тази загуба, важното е да се излекуваме преди Купата, коментира наставникът на Спартак

Разликата дойде още в първото полувреме. Те показаха доста по-агресивна защита. Вследствие на това и на наши грешки, ние до полувремето имахме 11, те направиха лесни кошове на контраатака. Късата ротация при високите играчи също оказа влияние, натрупаха фаулове. Липсата на Брайънт Томас също се видя. Смятам, че това са основните неща, заради които ние загубихме„, коментира наставникът на Спартак Любо Минчев след поражението от Рилски в Самоков с 80:88

„За всеки треньор е проблем, когато двамата му центрове имат по 3 фаула до почивката, а един от другите му играчи, който може да играе на тази позиция, е контузен. Няма обаче какво да се оплаквам. За мен играхме слабо като цяло в нападение, а и накрая нямахме сили да играем и в защита, каза още треньорът на плевенчани, които са с баланс от 18-7 и са трети.

„Нищо фатално не е станало след тази загуба. Важното е да се излекуваме, който има проблеми, малки болежки или малко по-сериозни. Важното е да сме всички преди Купата на България„, завърши Любо Минчев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани