Алекс Симеонов: Важното тепърва предстои

Планът да сме агресивни е за всеки мач, сподели крилото на Рилски спортист

252

След почивката всички влязохме мотивирани. Това е отбор, който предишният път имаше някои въпросителни относно нашата победа. Смятам, че днес нямаше такива. Хвърлихме се всички, играхме отборно и така се поздравихме с успех„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Алекс Симеонов след победата над Спартак с 88:80.

„Планът да сме агресивни е за всеки мач, особено в защита. В нападение вече за всеки противник има отделна тактика. В отбрана обаче винаги се стараем да бъдем агресивни и да използваме предимството, което ни дава дългата пейка. В нашия отбор всеки играч влиза и помага. Така интензивността се покачва. Ние се стараем във всеки мач да е така. Колкото до агресията, те също бяха агресивни. Ние бяхме и умни в ключови отигравания, които ни дадоха преднина и едно спокойствие до края, добави крилото, който се разписа с 10 точки и 5 борби.

За трети път ми се случва да сме в такава серия в Рилски. Нищо не сме направили още. Стоим здраво стъпили на земята. Тези победи са хубави, това ни е работата – да играем хубаво и да побеждаваме. Важното тепърва предстои. Идва Купата. Няма да има слаб съперник, а след това и плейофите. Това е нещо, което искаме да надградим. Трябва да сме малко по-смирени. Играем здраво всеки мач и се борим за успех„, каза още Алекс Симеонов.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияЛюбо Минчев: Разликата дойде още в първото полувреме
Следваща статияТалиб Занна: Трябва да бъдем по-умни, да бъдем по-агресивни
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."