11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Играхме като един

Любомир Киров: Играхме като един

Влизаме в турнира за Купата на България не като фаворит, а като Рилски спортист, категоричен е треньорът на самоковци

„Искам да поздравя моя отбор, защото днес всички играхме като един. Това е начинът, по който ние трябва да изглеждаме занапред. Всичко дойде от играта ни в защита. Бяхме много агресивни във важните моменти. Съперникът също бе агресивен, но ние отговорихме на това нещо. Не ме интересува коя поредна победа е това, интересува ме играта на отбора“, заяви треньорът на Рилски спортист Любомир Киров след успеха над Спартак с 88:80 у дома.

„Ние се подготвихме за мача, чисто тактически, въпреки че няма с какво толкова да се изненадаме, тъй като се познаваме доста добре. Идеята беше да бъдем агресивни и в двете фази. Имаме много качество и в нападение. Хубавото е, че успяхме да го направим и това даде разултат„, добави наставникът на самоковци, които са с баланс от 20-5 на върха в класирането, който делят с Черноморец.

„Четем добре ситуациите в защита, изпълнихме днес задачите си в защита. Запазиха концентрация, което бе важно. Тя бе на високо ниво и това бе важно, според мен„, допълни бившият гард.

„Влизаме в турнира за Купата на България не като фаворит, а като Рилски спортист. Фаворит е Черноморец. Те са домакини, те искат Купата от няколко месеца. Те са фаворити. Ние влизаме като отбор, който отива да се бори всеки мач и има един гарантиран двубой – този срещу Академик. Ние не мислим за друго, а само за тази среща. Сега ще починем и след това ще се готвим за сериозен 1/4-финал„, завърши Любомир Киров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани