11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Имахме някои добри мачове, но и доста слаби, особено като...

Любо Минчев: Имахме някои добри мачове, но и доста слаби, особено като гости

Аз имам договор и за следващия сезон, засега съм тук, обясни наставникът на Спартак

Честитя на Черноморец, пожелах му успех. За нас сезонът свърши, за съжаление. Знаех, че Черноморец е с по-добра селекция, разполага с по-атлетичен и по-бърз състав. Ние успяхме да компенсираме това нещо и да затрудним този тим доста и в двата мача, макар че в първия изглеждаше, че сме загубили с голяма разлика. В този двубой бяхме равностойни, за съжаление накрая не можахме да вкараме, а гостите отбелязаха къде през човек, къде лесно. Така се отвори една разлика, която накрая не успяхме да я компенсираме. Можеше и да имаме малко късмет, но не успяхме“, коментира наставникът на Спартак Плевен Любо Минчев след загубата от бургазлии с 69:75 в мач от 1/4-финалите в НБЛ.

Не мога да кажа, че сме сбъркали. Сменихме защитата последните три минути, тогава Джордан Тъкър тогава вкара през човек двете ключови тройки. Лошото е, че на личната защита се издънихме на пик енд рол. Мунис Туту вкара два пъти лесно. Там беше проблемът, но сега не можем да върнем нищо. Не могат да се правят генерални анализи под емоции за цялото време, в което водих отбора. Ще мине време и тогава може да се направи анализ по-спокойно“, каза още треньорът на плевенчани.

Аз имам договор и за следващия сезон. Единствената опция е за чужбина, но не знам дали това ще се случи. Това не е нещо, което зависи от мен. Засега съм тук“, добави Любо Минчев.

Благодаря на плевенската публика за подкрепата. Съжалявам, че не успяхме да зарадваме хората повече. Имахме някои добри мачове, но и доста слаби, особено като гости. Може би сме ги разочаровали само при гостуванията. Съжалявам, надявам се през следващия сезон да бъдем по-равностойни срещу по-силните отбори“, завърши той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани