19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Играхме по-добре в по-дълъг период от време

Любо Минчев: Играхме по-добре в по-дълъг период от време

Нашият проблем, особено първото полувреме, беше, че ние нямахме нито една стрелба, вкарана отдалече, заяви треньорът на Спартак

„Мисля, че като цяло и първото полувреме играхме добре в защита. Не ни бяха вкарали много точки. Даже една част от тях бяха от борба в нападение и втори шанс или някои наши грешки. Чисто от постепенно нападение толкова не са ни надиграли. Нашият проблем, особено първото полувреме, беше, че ние нямахме нито една стрелба, вкарана отдалече. Имаше доста отворени стрелби, но нито една не влезе и това нещо неминуемо оказа влияние на резултата. Бяхме 0-10, докато второто полувреме вкарахме 7 тройки. Това нещо също ни помогна„, заяви треньорът на Спартак Любо Минчев след успеха над Шумен с 81:67 в мач от НБЛ.

„Имаше моменти на приливи и отливи, главно от наши грешки, които направихме. Така им дадохме да се върнат, но важното е, че побеждаваме. За мен играхме по-добре във вече по-дълъг период от време, каза още наставникът на плевенчани, които са четвърти в класирането на родния елит с баланс от 9-8.

Спартак се наложи над Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани