19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Трябва да повишаваме класата на това, което показваме

Янко Янков: Трябва да повишаваме класата на това, което показваме

През последната част взехме лоши решения в нападение, коментира наставникът на Шумен

Въпреки нашия спад в началото на третата част, в края на същия период отново бе само 6 точки за противника и мачът беше все още жив. През последната част взехме лоши решения в нападение, което даде възможност на съперника да направи няколко контраатаки и да отвори разлика. Вече нямаше време за повече„, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след поражението от Спартак с 67:81 в Плевен.

„Борихме се много, за което искам да поздравя моите момчета, но трябва да повишаваме квалитета и класата на това, което показваме, защото срещу добрите отбори такива спадове няма кой да ни ги прости. Поздравявам Спартак и им желая успех. Продължаваме да работим. Радва ме, че момчета от нашата школа днес показаха доста стабилна игра и в двете фази„, каза още треньорът на „жълто-зелените“, които са 11-ти в подреждането с баланс от 3-14.

„Почивката сега със сигурност ще ни бъде от полза. Много е тежко, особено за отбори като нашия, който не разполага с толкова дълга пейка, за да играем равностойно в цикъл сряда – събота. Определено се чувстваме по-комфортно, когато има по един мач на седмица„, добави Янко Янков.

Играем с Балкан, с Рилски и с Левски до края на второто завъртане. И в трите срещи сме аутсайдери на хартия, искам да видя отборът да се борим по същия начин, както го стори срещу Спартак и от мач на мач да изчистваме грешките“, завърши той.

Спартак се наложи над Шумен (видео)

Спартак се наложи над Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани