5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Всяка една загуба сваля самочувствието и увереността ни

Любо Минчев: Всяка една загуба сваля самочувствието и увереността ни

Влязохме в една дупка, в която сами се вкарахме, заяви треньорът на Берое

Беше ни трудно, особено в началото на мача. Една от причините да ни бъде трудно е големият брой грешки, които правим. По принцип отборът е съставен от доста опитни играчи, вярно е, че при нас станаха някои промени, които не сме ги желали. Единият гард ни напусна, но взехме Джими Гавин, който е доста опитен, и тези промени малко или много ни повлияват. Отделно всяка една загуба, особено такива изненадващи, каквито ние направихме, малко или много ни свалят самочувствието и увереността„, заяви треньорът на Берое Любо Минчев след успеха на тима си над Черно море Тича със 78:62.

Влязохме в една дупка, в която сами се вкарахме. Има някои основателни причини за това. Дупката ни пречи и ни прави малко по-нервни и несигурни. Каквото и да говорим от началото на подготовката основният ни проблем са грешките. Грешки се правят, когато един отбор не е трениран добре или когато играчите не са във форма. Има доста причини за това да не сме тренирали, но има и доста причини някои играчи да не са във форма. Аз мисля, че основният ни проблем е в нас. Независимо, че губехме цялото първо полувреме, отборът беше по-организиран и през първото, и през второто полувреме в сравнение с последния ни мач, което ме кара да се чувствам по-добре. Противникът имаше своите проблеми откъм състав, с доста контузии. Може би щеше да се получи още по-оспорван двубой, ако те бяха здрави“, добави наставникът на старозагорци.

Черно море Тича измъчи Берое (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани