8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: След 30-та минута класата на съперника бе една идея по-висока

Галин Стоянов: След 30-та минута класата на съперника бе една идея по-висока

В състава, в който сме, представянето ни е героично, добави наставникът на Черно море Тича

В рамките на около 30 минути бяхме напълно равностойни. В началото дори водихме срещу един класен отбор, независимо от техните представяния до момента. Имат петима чужденци, национални състезатели, един отбор, който съм убеден, че ще се бори за медалите. При нас очевидно липсата на някои състезатели оказа влияние, особено в подкошието, контузии, болежки, и в един момент 42 срещу 23 борби в полза на Берое. Оттам става доста лесно за отбор като тях да организира нападения, контраатаки и лесни кошове, а за нас си става трудно“, коментира представянето на своя Черно море Тича треньорът Галин Стоянов.

Били сме с една идея по-агресивни, предизвикали сме 19 грешки, обаче независимо, че грешките са 19 на 12 и двата отбора имат по 16 точки след грешки. Не сме успели да вземем предимство. Там, където ние имаме някакъв превес сме равни, а там, където имат те – са си дали 14 точки разлика. Това е положението, в състава, в който сме, особено с контузените състезатели, е доста героично представянето ни. Най-добрият им стрелец този път е 6/7 от тройката. Георги Боянов и Милош Чойбашич са контузени, а Мартин Коцев има болежки и решихме и него да запазим. Непосредствено преди следващия двубой ще знам дали контузените ще могат да играят. Доволен съм от старанието и желанието на момчетата. 30 минути бях абсолютно доволен от тяхното поведение и резултатът го показваше. След това не поведението им беше проблем, а просто класата на съперника беше една идея по-висока и вкараха трудни неща“, допълни наставникът на варненци, които отстъпиха на Берое с 62:78.

Черно море Тича измъчи Берое (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани