19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЯдосaха Леброн Джеймс на 39-ти му рожден ден (видео)

Ядосaха Леброн Джеймс на 39-ти му рожден ден (видео)

Зачетоха кош на крилото на Лейкърс за две, а не за три точки в края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс допуснаха 12-то поражение при визитите си в НБА този сезон. „Езерняците“ отстъпиха на лидера в Западната конференция Минесота със 106:108.

И ОЩЕ: Двубоят не мина без спорна ситуация, в която бе замесен Леброн Джеймс. В края на срещата 4-кратният шампион в НБА се вдигна от далечна дистанция и бе точен, с което бе на път да изравни резултата, след като тимът му изоставаше с 3 точки. Кошът на носителя на 4 награди за MVP в лигата обаче бе зачетен за две, а не за три точки. Това изкара от нерви участника в 19 издания на Мача на звездите отвъд океана навръх 39-тия му рожден ден.

„Очевидно е, че това е тройка. Кракът ми е зад линията. Може дори да видите празнината там. Дори Стиви Уондър би забелязал това„, обясни след срещата Леброн Джеймс, който добави, че един от съдиите му е казал, че решението не е взето от реферското трио на терена, а от център за видео повторения.

„Не е ясно тогава защо има повторения на терена, ако се окаже, че дори те не показват цялата картина. Кой работи в този център – роботи?„, попита баскетболистът на Лейкърс.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс, който бе под въпрос за мача заради болест, приключи срещата с общо 26 точки и 6 асистенции. Най-добър за Лейкърс бе Антъни Дейвис с 33, 17 борби и 8 асистенции.

Антъни Едуардс се отчете с 31 точки за Минесота. Наз Рийд се включи от пейката с 21 и 5 борби. Майк Конли се разписа с 15 точки и 7 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Лейкърс ще играят с Ню Орлиънс, докато на 1 януари вечерта Минесота ще има двубой срещу Ню Йорк. 

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани