6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Високите играчи на противника тотално надиграха нашите

Любо Минчев: Високите играчи на противника тотално надиграха нашите

Изобщо не гледаме за предимство преди Купата, добави наставникът на Спартак

Елементарно е да разберем с какво Рилски ни превъзхождаше. Първото е по-добрата защита. Високите играчи на противника тотално надиграха нашите. Като погледнете точките на високите играчи на съперника и тези на нашите, там е най-голямата разлика. Предполагам, че същото е и откъм борби. Говоря просто като присъствие на високите играчи, просто сравнявам. Там е най-голямата разлика, според мен, която оказа влияние. Виждате, след един месец работа, бяхме перфектни. Направихме три поредни победи. Обаче идваш и играеш с най-силния противник и изглеждаш катастрофално. Какво е значението, че сме направили три поредни победи?! Да, положително е, ОК, но идваш срещу най-силния противник и какво – 20 точки„, коментира наставникът на Спартак Любо Минчев след загубата в Самоков с 68:87 в мач от НБЛ. 

Изобщо не гледаме за предимство преди Купата. Какво предимство?! Те всички отбори са равностойни. Като махнеш първите няколко отбора, всички останали са равностойни и всеки може да бие всеки. Вижте онзи ден, че Ямбол биха Рилски. Нищо не се знае. Няма значение дали си с предимство или не“, добави наставникът на плевенчани, които са четвърти в класирането с баланс от 10-9. 

Рилски спортист не изпусна нито веднъж лидерството срещу Спартак

Ето и какво сподели за срещата гардът на Спартак Семаджи Хейс-Джоунс, който вкара 20 точки:

„Не можахме да играем достатъчно интензивно. Те играха по-добре в защита. Това не беше нашият стил на игра. Трудно вкарвахме топката под коша и трябваше да стреляме повече. Относно моята игра, аз правя това, което иска треньорът от мен. Мога да играя и на 1, и на 2, така, че не е проблем позицията, на която играя.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани