5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛъчезар Тошков: Много важен мач за нас след толкова много загуби

Лъчезар Тошков: Много важен мач за нас след толкова много загуби

Играем агресивно, това го изисква от нас треньорът, признава гардът на Черно море Тича

„Много важен мач за нас след толкова много загуби. Играем много колебливо, но се радвам, че в този двубой взехме инициативата отрано и успяхме да я задържим. В по-голямата част от мача ние го контролирахме. Малко е неприятно, че нямахме публика, защото изглеждаше като контролна среща, но се радвам, че това наказание изтича и в следващата домакинска среща се надявам залата да бъде пълна, както от началото на сезона“, сподели баскетболистът на Черно море Тича Лъчезар Тошков след победата над Спартак Плевен с 86:77 в среща от НБЛ.

„Да, наистина играем агресивно, буквално почти на ръба да направим фаул. Това го изисква от нас треньорът. Дава ни някакви резултати. Балансът ни не е добър. Не успяваме срещу отбори, които са от нашия ранг, не мога да си го обясня. Сега имаме гостуване на Левски, след това имаме малко повече домакински мачове, защото тези два месеца само пътувахме, така че се надявам залата да бъде пълна и да побеждаваме. Искаме да играем за Купата, все пак“, добави гардът на „моряците“.

Черно море Тича нанесе нов удар на Спартак (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани