11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияРилецо ограничи Черно море Тича под 60 точки (видео)

Рилецо ограничи Черно море Тича под 60 точки (видео)

14 поред за самоковци в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист продължава без загуба в НБЛ през този сезон. В своята „Арена Самоков“ носителят на Купата и Суперкупата на България надигра Черно море Тича с 96:58 в отложен мач от 16 кръг в мъжкия ни елит. Самоковци са еднолични лидери в класирането с баланс от 14-0, докато варненци са с 1-14 и са последни.

НАЙ-ДОБРИ: Барет Бенсън даде тон на Рилски спортист с 21 точки и 11 борби. Трей Портър добави 15. Златин Георгиев се отчете с 12 точки. Алекс Симеонов отбеляза 11 плюс 5 борби. Павлин Иванов и Мирослав Васов финишираха с по 10 точки.

Цветомир Куртев бе най-добър за Черно море Тича с 11 точки. Иван Спиров и Лъчезар Тошков останаха с по 9.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха аванс от 11 точки след едно полувреме игра за 50:39. След паузата самоковци изнесоха силна трета четвърт, в която лимитираха съперника до 8 точки, отговаряйки с 28, за да дръпнат със 78:47 и до финалната сирена не изпуснаха инициативата.

И ОЩЕ: За Рилски днес по екип не бе Ей Джей Хес, а от другата страна Веселин Георгиев не бе в групата на гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 февруари Рилски спортист ще приеме Ямбол, докато три дни по-късно Черно море Тича ще излезе срещу Шумен.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани