Любо Минчев: Така не се изгражда стил за две седмици

Спартак няма още мой почерк, коментира наставникът на плевенчани

715

„Спартак няма още мой почерк. Прекалено кратко е времето. Така не се изгражда стил за две седмици. Първо, честито на противниците, играха доста агресивно и на мен ми харесаха като агресия. Това, което мога да кажа е, че през първото полувреме бяхме по-добре в защита, но след борбите в нападение, които им дадохме да ни направят, това беше разликата плюс грешките в нападение. В нападение до полувремето имахме 11 грешки, от които ни бяха вкарали 12 точки, поне от статистиката, която гледах. Второто полувреме намалихме грешките, но за сметка на това играхме по-слабо в защита„, коментира наставникът на Спартак Любо Минчев след загубата от Черно море Тича със 77:86 в мач от НБЛ.

„Второто нещо, което е за мен – моят отбор досега толкова малко бързи атаки никога не е правил. Мисля, че това е нещо, което трябва да се подобрява. Сега цикълът ни е такъв, че играем сряда – събота, плюс това новите попълнения дойдоха по-късно, но не искам извинения. Изобщо не сме готови, но това не може да бъде някакво извинение“, каза още треньорът на плевенчани, които са в серия от седем поредни поражения в шампионата.

Черно море Тича нанесе нов удар на Спартак (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияКирил Болшаков: Момчетата играха добре
Следваща статияЛъчезар Тошков: Много важен мач за нас след толкова много загуби
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."