12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс не се смилиха над Ню Орлиънс в Лас Вегас (видео)

Лейкърс не се смилиха над Ню Орлиънс в Лас Вегас (видео)

"Езерняците" се класираха на финал в НБА Къп след 17 тройки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс се класираха на финал в НБА Къп. В Лас Вегас „езерняците“ бяха категорични срещу Ню Орлиънс със 133:89 на полуфиналите на дебютния сезон на надпреварата.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс даде тон на Лейкърс с 30 точки, 5 борби и 8 асистенции. Остин Рийвс се включи от пейката със 17, 5 борби и 7 асистенции. Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл – 16 точки и 15 борби плюс 5 асистенции.

Трей Мърфи бе най-резултатен за Ню Орлиънс с 14 точки. Зайън Уилямсън се отчете с 13. Хърбърт Джоунс остана с 10 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Тимът от Ел Ей бе по-точен в стрелбата от игра – 54.7%, включително 17 тройки от 35 опита, срещу 35.8% за Пеликанс. Освен това, Лейкърс доминираха под двата ринга, грабвайки общо 59 срещу 42 борби за съперника.

И ОЩЕ: Леброн Джеймс се превърна в първия играч в историята на НБА с поне 30 точки, 5 борби и 5 асистенции за по-малко от 23 минути.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В мача за трофея в неделя от 3.30 ч. българско време Лейкърс ще играят срещу Индиана във финала на НБА Къп. Срещата отново ще бъде в Лас Вегас.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани