20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаТри поред за Партизан в Евролигата (видео)

Три поред за Партизан в Евролигата (видео)

"Черно-белите" обърнаха Армани Милано, но останаха без Алекса Аврамович

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан записа трета поредна победа в Евролигата. Пред своята публика в „Щарк Арена“, в Белград, тимът на легендата Желко Обрадович надигра Армани Милано с 82:69 в среща от 13 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Сръбският гранд е с баланс от 7-6, с което се нарежда на 7-мо място в класирането на Евролигата. Италианците пък имат 4 успеха и 9 поражения, което ги поставя на 16-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Пънтър завърши с 19 точки за Партизан. Бруно Кабокло се отчете с 16 и 5 борби. Зак Лидей финишира с 15 точки.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

Шейвън Шийлдс бе най-резултатен за Армани Милано с 19 точки. Маодо Ло остана с 12 и 5 асистенции.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КЛЮЧЪТ: Гостите водеха с 15 точки за 60:45, но домакините не се отказаха. „Черно-белите“ се върнаха в играта в последните 14 минути, в които направиха серия от 37-9, за да стигнат до пълен обрат и до победата, оформяйки крайното 82:69 в своя полза. Лошата новина за Партизан е контузията в левия крак на Алекса Аврамович, като се очаква той да пропусне два месеца.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 декември Партизан ще играе срещу Жалгирис, докато ден по-късно Армани Милано ще има визита на Барселона.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани