19 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАЛейкърс издържаха срещу Мемфис (видео)

Лейкърс издържаха срещу Мемфис (видео)

Леброн Джеймс с 6 точки в последната минута

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс постигнаха 46-та победа в НБА този сезон. „Езерняците“ надделяха над Мемфис със 123:120 като гости, като в момента заемат осмо място в Западната конференция на лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс финишира с 37 точки за Лейкърс, допълнени от 9 борби и 5 асистенции. Антъни Дейвис бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 36 и 14 борби плюс 5 асистенции. Руи Хачимура се разписа с 14 точки и 5 борби.

Грегъри Джаксън бе най-резултатен за Мемфис с 31 точки. С по 28 и 6 асистенции останаха Джейк ЛаРавия и Скоти Пипън Джуниър.

КЛЮЧЪТ: Леброн Джеймс реализира 6 точки в последната минута, за да донесе успеха на гостите, които демонстрираха успеваемост в стрелбата от игра 51.9%. Освен това, тимът от Ел Ей бе овладя 39 борби и направи 25 асистенции, за да спре серия от две поредни загуби в лигата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В последния си мач от редовния сезон в НБА Лейкърс ще срещнат Ню Орлиънс в неделя (14 а прил), докато Мемфис ще спори с Денвър.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани