8.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАЛейкърс издържаха срещу Детройт (видео)

Лейкърс издържаха срещу Детройт (видео)

"Езерняците" отново на пътя на успеха след три поредни загуби

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс стопираха серия от три поредни загуби в НБА. „Езерняците“ се наложиха над Детройт със 124:117 като гости, с което записаха 11-та победа в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс oтбеляза 35 точки за Лейкърс плюс 5 борби и 5 асистенции. Антъни Дейвис го последва с 34, 15 борби и 7 асистенции. Лони Уокър вкара 18 точки.

Боян Богданович бе най-резултатен за Детройт с 38 точки, от които 6 тройки. Новобранецът Джейдън Айви се отчете с 16. Садик Бей остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс водеха с 61:49 на голямата почивка, но Боян Богданович върна Пистънс в играта, след като наниза 25 точки в третия период. Антъни Дейвис и Леброн Джеймс изведоха гостите до 116:108 в последната четвърт, но Детройт не се отказваше и чрез Джейдън Айви и Боян Богданович сведе пасива си до 2 точки за 117:119. Тройка на Остин Рийвс и два успешни наказателни удара на Антъни Дейвис се оказа достатъчни на „езерняците“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 декември Лейкърс ще приемат Бостън, а ден по-късно Детройт ще играе срещу Шарлът. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕТРОЙТ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани