11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс контузи глезен, Лейкърс паднаха от Финикс (видео)

Леброн Джеймс контузи глезен, Лейкърс паднаха от Финикс (видео)

Кармело Антъни не довърши срещата, след като бе изгонен през третата част

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс контузи левия си глезен, но остана в игра, въпреки че и това не спаси Лос Анджелис Лейкърс от загуба. „Езерняците“ паднаха от Финикс с 90:108 у дома, като допуснаха 16-то поражение в НБА през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Краля наниза 34 точки за Лейкърс плюс 7 борби, макар че 6 минути преди края на третата част падна на десния крак на Джей Краудър. След срещата самият Леброн Джеймс изрази увереност, че ще бъде готов за следващия мач.

От неговите колеги Ръсел Уестбрук завърши с 22 точки, 10 борби и 5 асистенции. Тревър Ариза остана с 12 точки и 5 борби.

Девин Букър бе най-резултатен за Финикс с 24 точки, 9 борби и 7 асистенции. Диандре Ейтън оформи дабъл-дабъл – 19 и 11 борби. Майкъл Бриджис и Камерън Джонсън останаха с по 14 точки.

КЛЮЧЪТ: След като имаха само 2 точки аванс на почивката, Сънс достигнаха до +13 през третия период. В тази част Кармело Антъни бе изгонен, след като изрази несъгласието си с неотсъдено срещу себе си нарушение и получи второто си техническо. Финикс направи преднината си 20 точки през последната четвърт за 100:80 след тройка на Камерън Джонсън.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 декември Лейкърс ще приемат Сан Антонио, а Финикс ще се изправи срещу Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани