13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългари в чужбинаЛатина на Алипиев и Младенов с грешна стъпка в Италия

Латина на Алипиев и Младенов с грешна стъпка в Италия

Борислав Младенов отново в игра, Иван Алипиев с 11 точки срещу Агридженто

Иван Алипиев, Борислав Младенов и Латина не успяха за втори пореден път в Италия. Отборът на двамата българи допусна загуба от Агридженто със 77:88 като гост в мач от 11 кръг на регион „Зелен“, в Серия A2.

Иван Алипиев отново постави името си сред най-добрите за Латина, като остави на сметката си 11 точки след 4/5 при стрелбата си от средно разстояние и 1/6 зад арката. Освен това, крилото допълни статистиката си с 2 борби и 1 открадната топка за 26 минути в игра.

Борислав Младенов се завърна в игра и се задържа на терена 20 минути, в които се разписа с 5 точки, 3 борби, 2 асистенции и 1 открадната топка. При стрелбата си той бе 1/1 за две точки и 1/2 от далечна дистанция.

Латина е с баланс от 2-9, което го поставя на 11-та позиция във временното класиране на своя регион. На 2 декември Иван Алипиев, Борислав Младенов и тимът им ще бъдат домакини на Торино. 

СТАТИСТИКА ОТ АГРИДЖЕНТО – ЛАТИНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани