17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориСАЩ спечелиха турнира в Малага, след като подчиниха Испания (видео)

САЩ спечелиха турнира в Малага, след като подчиниха Испания (видео)

Джейлън Брънсън наниза 23 точки за американците

САЩ постигнаха втора поредна победа, спечелвайки приятелския турнир в Малага. Тимът на Стив Кър победи Испания с 98:88 в „Мартин Карпена Арена“, с което триумфира в надпреварата, посветена на 100-годишнината от основаването на испанската федерация.

Джейлън Брънсън бе 10/10 в стрелбата си от игра и приключи с общо 23 точки за САЩ, като се задържа на терена 17 минути. Джерън Джаксън Джуниър добави 14. Микал Бриджис се отчете с 12 точки.

Санти Алдама бе най-резултатен за световния и европейски шампион с 14 точки. Уили Ернангомес вкара 13. Алекс Абринес и Хуан Ернангомес останаха съответно с по 12 и 11 точки.

Американците приключиха срещата с 10 тройки от 17 опита, а освен това, бяха точни в 30 от 40-те си опита в стрелбата от средна дистанция.

За САЩ предстоят две контроли в Абу Даби срещу Гърция на 18 август и срещу Германия на 20-ти. Испанците пък ще играят в Гранада срещу Канада на 17 август и срещу Доминикана на 19-ти.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани