11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Отиваме да затворим серията в Пловдив

Любомир Киров: Отиваме да затворим серията в Пловдив

Много съм доволен от това, което показахме в защита през второто полувреме, заяви помощник-треньорът на Рилски

Казах на моите играчи, че това, което показахме през първото полувреме, не е нашият отбор. Поне в защита не се представихме на ниво. Бях сигурен, че когато покажем здрава игра в дефанзивен план, нещата ще си проличат. Много съм доволен от това, което показахме в защита през второто полувреме“, заяви пред Маx Sport помощник-треньорът на Рилски спортист Любомир Киров след втория успех на тима си във втория етап на плейофите в НБЛ.

Едно от тактическите указания бе да играем повече с Николас Карвачо под коша. Той е изключителен играч, знаех, че ще се представи по-добре след това, което показа в първия мач. Академик е много сериозен отбор, разполага с двама амбициозни треньори. Сигурен съм, че в третата среща ще опитат още един вариант за игра, но ние ще сме готови. Ние обичаме да играем бързо, нека пловдивчани се опитат да наложат този стил. Отиваме да затворим серията в Пловдив, за да се класираме на първи финал в историята на отбора“, добави той.

Рилски спортист обърна Академик за 2-0 в полуфиналите в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани