6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Петър Георгиев: Всичко се постига с адски много труд,...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Петър Георгиев: Всичко се постига с адски много труд, постоянство и по честен път

Мисля, че с всяка година ставаме по-добри, допълва президентът на Рилски спортист

Всичко се постига с адски много труд, постоянство и по честен път, въпреки че се борихме с много неща, но в крайна сметка трудът винаги се възнаграждава и всичко, което правим за баскетбол.а Този момент не може да се оцени и плати с пари, това е нещо, което само трябва да го изживееш„, каза президентът на Рилски спортист инж. Петър Георгиев, след като вдигна Купата на България в Ботевград.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски стана третият, защитил Купата в последните две десетилетия

Доколкото са ми възможностите управляваме този клуб. Аз и Борислав Чилингиров работим за баскетбола в България, никой от нас не получава нищо. Напротив, само даваме от себе си. Мисля, че с всяка година ставаме по-добри. Миналият финал срещу Левски не беше интересен, защото победихме с близо 20 точки. Този финал беше нещо, което който и да гледа в Европа, би го оценил. Левски също играе все по-силно с всеки мач. Този отбор го показа на паркета, но се оказа, че ние бяхме по-силни“, добави той.

„От години искам това първенство да стане конкурентно и равностойно, да има баскетбол в България. Другото беше да се обединяваме с още един тим, това не е баскетбол. Всеки отбор трябва да се бори сам за себе си и да се надскача. По този начин в България може да има баскетбол, иначе нищо добро не ни очаква“, завърши инж. Петър Георгиев.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани