17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес не се даде на Цървена Звезда (видео)

Анадолу Ефес не се даде на Цървена Звезда (видео)

Турският гранд достигна до девети успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес записа трети пореден успех в Евролигата. Пред своята публика отборът на Ергин Атаман надви Цървена Звезда с 84:83 в двубой от 17 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Шампионът в турнира от миналия сезон е осми с баланс от 9-8, докато сръбският гранд е със 7 успеха и 10 поражения и е на 13-то място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Тибор Плайс се отчете с 23 точки и 7 борби за Анадолу Ефес. Василие Мицич добави 21. Родриг Бобуа се разписа с 10 точки.

Никола Калинич бе най-резултатен за Цървена Звезда с 20 точки и 5 асистенции. Бранко Лазич завърши с 13. Нейт Уолтърс остана с 12 точки, 5 борби и 5 асистенции.

И ОЩЕ: Ефес регистрира шеста поредна победа над този съперник в Евролигата. За последно „звездашите“ се справиха с турския си опонент със 100:81 през декември 2017 г. след 29 точки на Джеймс Фелдайн.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 декември Анадолу Ефес ще гостува на УНИКС Казан, а Цървена Звезда ще се изправи срещу Зенит.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани