9.6 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Тити Папазов: Само мога да се гордея с момчетата,...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Тити Папазов: Само мога да се гордея с момчетата, защото в баскетбола няма шанс да бъде всичко на 100%

Радвам се, че бях част от този най-добър спектакъл, коментира наставникът на Левски

„Първо се радвам, че бях част от този най-добър спектакъл в последните 10 години, или поне последни 3-4, в които накрая отборът, който заслужава повече, е победил. Има два ключови ситуации, те са много повече в моето съзнание, но когато съдбата не даде шанс на най-добрия играч Марио Литъл да вкара два наказателни удара и изпусна поднасяне… Изпуснахме контраатака при пет на четири, което е грешно решение. 1-2 грешни защити срещу Павлин Иванов, борбата на Алекс Симеонов в нападение. Само мога да се гордея с момчетата, защото в баскетбола няма шанс да бъде всичко на 100%. Имаше микро ситуации, които в началото на третата част, когато Рилски много бързо стопи преднината, която имахме, но това е много силен отбор“, коментира треньорът на Левски Тити Папазов след загубата от Рилски спортист с 86:92 във финала в турнира за Купата на България.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски стана третият, защитил Купата в последните две десетилетия

Аз съм абсолютно спокоен. Ние имаме три огромни резерви плюс четвърта в лицето на Зейн Ноулс. Със сигурност имаме претенции към Станислав Ваклинов, който трябва да ни помогне много. Лъчезар Димитров бе фантастичен. Ако можем да върнем мача, със сигурност двете тройки на Павлин нямаше да влязат през него, но след дадена среща всеки знае какво е могло да се случи. Ние стоим здраво на земята, може би щеше да бъде прекалено да вземем този трофей. Със сигурност дадохме всичко от себе си, благодаря на хората, които ни подкрепиха„, добави наставникът на „сините“.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани