16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Йордан Янков: Имам претенции към съдийството

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Йордан Янков: Имам претенции към съдийството

Аз смятам, че играхме добре, коментира наставникът на Академик Пловдив

„Аз смятам, че играхме добре, даже искам да поздравя момчетата. За първи път, когато отборът ми играе добре, се чувствам безпомощен. Нe знам как се случва така, че ние стреляме 6 пъти от фаул линията, a Рилски – 23. Явно аз по някакъв начин нещо не мога да разбера защо е така. Смятам, че моят отбор игра добре днес. Със сигурност имам претенции към съдийството и смятам, че нашият тим не заслужаваше това“, коментира наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков след загубата от Рилски спортист с 69:93 във втория 1/4-финал за Купата на България.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски спортист елиминира Академик и ще играе на полуфинал

Един отбор може да стопява преднини, може да се връща в мача, но не до безкрай. Всяко нещо има последици, психологическото състояние на играчите също е важно. Не се оправдавам, но за мен през първите 20 минути ние стояхме много добре. Ние не сме машини, не сме роботи. Идва момент, в който в дадени ситуации виждаш, че няма какво да направиш. Като треньор опитах смени на защитата, смени на играчи, може би всичко от баскетболните неща, които можеха да се направят, аз го направих като треньор. Може би пък там е разликата. Трябва да изгледам мача, но със сигурност не мисля, че 6 на 23 при фауловете е реално“, каза още треньорът на пловдивчани.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани