14.4 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Позволихме Академик да си повярва

Йовица Арсич: Позволихме Академик да си повярва

Ние превъзхождаме другите отбори единствено с това, че имаме най-добри фенове, добави наставникът на Балкан

Мотивация не може да липсва, специално, когато играеш пред тези фенове, които със сигурност са заслужили много повече от нас. Имаше напрежение. Първата половина играхме добра защита, но стрелбата за три точки бе ужасно лоша. Мисля, че бяхме 2 от 15 и тогава изпуснахме мача. Позволихме Академик да си повярва, че може да спечели мача. Имаше повече напрежение. В пореден мач имахме ужасна стрелба и като имахме открити стрелби, също не ги вкарвахме. Направихме някои грешки накрая и те се възползваха“, коментира наставникът на Балкан Йовица Арсич, след като тимът изгуби битката за бронза в НБЛ.

„Основният ни проблем през сезона бяха контузиите. Ние превъзхождаме другите отбори единствено с това, че имаме най-добри фенове. Ако се отнеме това предимство, ние не сме отбор с най-голям бюджет или най-голям брой национални състезатели и скъпи чужденци, на които да може да разчитаме да сме с шампионска oснова. Феновете много помогнаха по време на годината и когато не заслужавахме, те ни подкрепяха. Помагаха ни в моментите, когато имахме тежки загуби. Изключително съм благодарен и много съжалявам, че не се отблагодарихме поне с тази победа, в която можехме да сме заедно“, каза още сръбският специалист.

Йовица Арсич си тръгва от Балкан

Исторически първи бронз за Академик в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани