9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Златин Георгиев: В Самоков има много добри момчета

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Златин Георгиев: В Самоков има много добри момчета

Накрая затегнахме защитата и това ни донесе успех, бе мнението на капитана на носителя на Купа България 2022

„Рилски спортист, Балкан и Левски са много силни, с тези нови попълнения. Днес видяхте в голяма част от времето играха по-добре от нас. Накрая затегнахме защитата и това ни донесе успех„, сподели капитанът на носителя на Купата на България Рилски спортист – Златин Георгиев.

В Самоков има много добри момчета, идват и от други градове. Трябва просто да се взимат от по-малки, да се развиват с треньорите и да действат по една и съща методика, за да се върви нагоре“, смята крилото на самоковци.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски стана третият, защитил Купата в последните две десетилетия

Миналата година на много от момчетата в отбора им бе първи финал в първенството. Това ни изигра лоша шега. Играхме добре. Четвъртият мач, в който паднахме с продължение беше възлов, ако бяхме били, щеше да се завърже серията, но това е баскетболът„, каза още Златин Георгиев.

Павлин, Алекс и Дидо вече са на по 28-29 години, основни играчи са, част са и от националния отбор. Ако продължават така, в близките 4-5 години ще бъдат водещите играчи на България„, завърши един от най-опитните играчи в родния шампионат.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани