5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Людмил Хаджисотиров: Имаме шампионски дух и характер

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Людмил Хаджисотиров: Имаме шампионски дух и характер

Всеки един помогна, това е отборна победа, заяви треньорът на Рилски спортист

Защитихме този трофей в един мач, който изглеждаше направо невъзможен. Аз не съм виждал отбор да вкара 11 тройки на полувремето с 80% успеваемост, което направи Левски. На полувремето си казахме, че този отбор няма да продължи по същия начин и ще играем по-добра защита. Имаме шампионски дух и характер, през второто полувреме си извоювахме победата и спечелихме златото„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след спечелената Купа на България в Ботевград.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски стана третият, защитил Купата в последните две десетилетия

Много малко хора печелят Купата в две поредни години. Ние запазихме голяма част от състава, момчетата са победители и са гладни. Искам да кажа, че спах страхотно в последните 48 часа, без да пия валериан. Изобщо не ме беше страх, супер си спах. Помогнаха ми много с мотивацията. Благодаря на играчите и на моя помощник Любомир Киров, който свърши страхотна работа. Искам да благодаря още на целия щаб и на феновете от Самоков, които дойдоха, както и на цялото ръководство и президента, който толкова години ни подкрепя и дава супер условия. Благодаря и на феновете на Балкан, които ни подкрепиха. Спокойно мога да честитя рождените дни на Павлин Иванов и Алекс Симеонов“, добави наставникът на самоковци, за когото това е 4-та Купа след тези през 2016 г. като асистент, 2018 г. и 2021 г.

„Всеки един помогна, това е отборна победа. Много се гордея с момчетата“, завърши Людмил Хаджисотиров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани