12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАКрис Пол с рекорд в плейофите на НБА (видео)

Крис Пол с рекорд в плейофите на НБА (видео)

Финикс прати Ню Орлиънс във ваканция след 4-2 победи в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс продължава към полуфиналите в Западната конференция на НБА. „Слънцата“ отказаха Ню Орлиънс със 115:109 като гости и сложиха точка на спора в серията от първия кръг на елиминациите в лигата с 4-2 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Крис Пол нямаше спиране и навъртя на сметката на Финикс 33 точки плюс 5 борби и 8 асистенции. Освен това, гардът постави рекорд в плейофите на НБА с най-много успешни опити в стрелбата от игра – 14/14.

Това е невероятно постижение. Нямате представа колко е специално за мен. В началото нямах представа, че ще сторя това„, сподели Крис Пол, който бе безгрешен и от фаул линията – 4/4.

От неговите съотборници ДиАндре Ейтън финишира с 22 точки и 7 борби. Микал Бриджис се отчете с 18. Девин Букър се завърна с 13 точки и 5 борби.

Брандън Инграм бе най-добър за Ню Орлиънс с 21 точки, 5 борби и 11 асистенции. Хърбърт Джоунс и Си Джей Маккалъм останаха с по 16.

КЛЮЧЪТ: Брандън Инграм изведе Пеликанс напред със 104:103, като това бе последният път, в който тим имаше водачеството в срещата. От своя страна Сънс отговориха чрез Крис Пол и Девин Букър за 106:104 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващият етап на плейофите в НБА Финикс ще има за съперник Далас. Играе се до четири успеха в седем двубоя. Мач №1 ще бъде на 2 май.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани