8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАФиладелфия без милост срещу Торонто за 4-2 в серията (видео)

Филаделфия без милост срещу Торонто за 4-2 в серията (видео)

Джоел Ембийд реализира 33 точки за Сиксърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия си проправи път до полуфиналите в Източната конференция на НБА. Сиксърс приключиха серията с Торонто след 4-2 победи, вземайки мач №6 с категоричното 132:97 като гост.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд поведе колоната на реализаторите за Филаделфия с 33 точки и 10 борби. Тайрис Макси добави 25 и 8 асистенции. Джеймс Хардън бе близо до трипъл-дабъл след 22 точки, 6 борби и 15 асистенции.

Крис Буше бе най-добър за Торонто с 25 точки и 10 борби. Паскал Сиакам го последва с 24, 7 борби и 7 асистенции. Гари Трент Джуниър остана с 19 точки.

КЛЮЧЪТ: 9.42 мин. преди края на третия период Раптърс намалиха изоставането си до 67:70, но Тайрис Макси постави началото на серия от 17-0 след три поредни тройки, а Филаделфия се изстреля напред с 87:67. До финалната сирена Торонто така и не намери начин да се върне.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Филаделфия ще се изправи срещу Маями в следващия етап на плейофите в НБА. Играе до четири успеха от седем двубоя. Мач №1 ще бъде на 2 май.

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – ФИЛАДЕЛФИЯ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани