11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияКрис Минков: Трудно ми е да се зарадвам

Крис Минков: Трудно ми е да се зарадвам

Единствено и само с характер ги надборихме, сподели крилото на Балкан

Трудно ми е да се зарадвам. За мен лично тази серия трябваше да свърши в Пловдив. По-добрият отбор победи. Искам да поздравя и Академик, защото беше една уникална битка. Може да се каже дори грозен баскетбол. Защитата надделя. Много лоши проценти в стрелбата и за двата отбора. Единствено и само с характер ги надборихме“, сподели баскетболистът на Балкан Крис Минков след успеха над Академик Пловдив с 61:55 на 1/4-финалите в НБЛ.

Публиката е нашият шести играч, както винаги. Може би отново не заслужавахме тази подкрепа, но благодаря за нея. На моменти играхме меко казано отвратително. За серията с Левски трябва да се потрудим доста повече, за да изглеждаме по-добре“, добави крилото на ботевградчани.

„Не смятам, че сме лоши стрелци. На тренировка всички вкарват, така че проблемът може би ни е в главите. Трябва да изчистим това. Имаше и някакво напрежение, след като загубихме втория мач. Щеше да е трагедия, ако бяхме загубили на 1/4-финалите. Със сигурност това повлия на процентите ни. Надявам се да не е сериозна ситуацията с Митко Димитров. Той се върна в игра. Надявам се да бъде готов за мача с Левски“, каза още Крис Минков.

Балкан е последният полуфиналист в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани