19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКостас Папаниколау за Везенков: Искам го в отбора и догодина

Костас Папаниколау за Везенков: Искам го в отбора и догодина

Той ми е много добър приятел, каза още капитанът на Олимпиакос

Капитанът на Олимпиакос Костас Папаниколау се надява, че Александър Везенков ще остане в клуба и в бъдеще. Това сподели крилото на гръцкия гранд пред медиите в южната ни съседка.

„Той ми е много добър приятел. Разбира се, че го искам в отбора и догодина. Мисля, че той ще вземе най-доброто решение за кариерата и живота си“, и се пошегува: „Нека го вземем на разходка с лодка, за да остане, ако е така.“

Както в последните месеци стана ясно, Александър Везенков е желан от Сакраменто в НБА. В настоящия си договор с „червено-белите“, който е до 2025 г., българинът има клауза за откупуване от тим от най-силното първенство в света.

В последните дни обаче собствениците на Олимпиакос – братята Панайотис и Йоргос Ангелопулос обявиха, че са готови да дадат всичко от себе си, за да запазят Александър Везенков, както и Костас Слукас и Костас Папаниколау, които ще се превърнат в свободни агенти.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани