8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАНю Йорк се върна от -21 точки и би Филаделфия (видео)

Ню Йорк се върна от -21 точки и би Филаделфия (видео)

Никс с втори успех в последните си пет мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк преодоля пасив от 21 точки, за да спечели за втори път в последните си пет мача в НБА. На свой терен Никс обърнаха Филаделфия със 108:97, за да достигнат до общо 29-тата си победа в лигата през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Джулиъс Рандъл завърши с 24 точки, 9 борби и 7 асистенции за Ню Йорк. Джейлън Брънсън добави 21, 5 борби и 7 асистенции. Еван Фурние се включи от пейката със 17 точки.

Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия и оформи дабъл-дабъл – 31 точки и 14 борби. Ди`Антъни Мелтън и Тобайъс Харис останаха с по 14, като последният овладя и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс имаха преднина от повече от 20 точки в първата част, но до почивката домакините намалиха до 51:53. След паузата тройка на Джулиъс Рандъл изведе Ню Йорк напред с 54:53, но Филаделфия не се забави и направи серия от 8-0, за да си върне аванса за 79:76. В началото на последната четвърт Тайрис Макси бе точен за +4 точки в полза на Фили, но съперникът реализира 10 безответни точки, за да овладее окончателно контрола над срещата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 февруари Ню Йорк ще излезе срещу Орландо, а ден по-късно Филаделфия ще играе срещу Бостън. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани