14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаКостадинов и Палмер Палма изпуснаха Касeрес в Испания

Костадинов и Палмер Палма изпуснаха Касeрес в Испания

Българинът грабна 10 борби в последния мач на своя тим в лига LEB Oro

Палмер Палма на Константин Костадинов и Павел Маринов допусна загуба в Испания. Отборът на двамата българи не успя срещи Касeрес след 87:92 след продължение в отложен двубой от 15 кръг в лига LEB Oro.

Константин Костадинов бе сред титулярите на Палмер Палма, като остана на паркета 25 минути. В тях националът се отчете с 6 точки, 10 борби и 2 откраднати топки, като бе 2/10 при стрелбата си от средно разстояние и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Павел Маринов не взе участие в срещата, тъй като по правилата на лигата новите попълнения нямат право да играят в отложени двубои, след като към първоначално насрочената дата за мача не са били картотекирани.

От техните колеги Уесли Ван Бек вкара 21 точки плюс 7 борби.

Девин Шмид бе най-добър за Касeрес с 26 точки и 7 борби.

Палмер Палма има в актива си 2 успеха и 16 поражения, което го поставя на 18-то място в класирането на лига LEB Orо. На 20 февруари тимът на Константин Костадинов и Павел Маринов ще излезе срещу Лейма Коруня. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАЛМЕР ПАЛМА – КАСEРЕС 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани