18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориКоди Милър-Макинтайър над всички при реализаторите в третия ден от евроквалификациите (видео)

Коди Милър-Макинтайър над всички при реализаторите в третия ден от евроквалификациите (видео)

Висока оценка за национала от официалния сайт на пресявките

Коди Милър-Макинтайър се представи отлично при успеха на България над световния шампион Германия с 67:62 в среща от група D на квалификациите за Евробаскет 2025. Гардът се превърна в Реализатор №1 на третия ден от пресявките, като представянето му бе отбелязано и от официалния сайт на ФИБА.

Любимецът на българските фенове Коди Милър-Макинтайър отбеляза най-много точки за деня, водейки българския тим с 23 точки и осигури така необходимия му тласък за победа над световния шампион Германия в Ботевград. Той изпревари лидера от Ден 1 Клемен Препелич, който вкара 21 за Словения срещу Израел, докато португалецът Мигел Кейрош също отбеляза 21, за да донесе на отбора си победа над Украйна„, написаха от сайта на квалификациите за национала.

На сметката си срещу Бундестима американецът с български паспорт остави още 5 борби, 4 асистенции, 1 открадната топка и чадър за 34 минути. При стрелбата си Коди Милър-Макинтайър бе 9/16 от средно разстояние, 1/3 от тройката и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Какво сподели за мача срещу Германия играчът на Баскония можете да прочетете тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани