13.9 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоНБАКлипърс се пребориха с Минесота (видео)

Клипърс се пребориха с Минесота (видео)

39-ти триумф за "ножиците" в НБА този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс излязоха победители от двубоя срещу Минесота, който бе изпълнен с много битка и защитата преобладаваше. „Ножиците“ спечелиха с 89:88 като гости, с което записаха 39-тия си триумф в НБА този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд финишира с 32 точки и 5 борби за Клипърс. Норман Пауъл добави 24. Пол Джордж се разписа с 15 точки.

Антъни Едуардс бе най-резултатен за Минесота с 27 точки и 5 борби. Карл-Антъни Таунс приключи с 18, 9 борби и 8 асистенции. Руди Гобер бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 12 точки и 16 борби.

КЛЮЧЪТ: 2.16 мин. преди края резултатът бе равен – 84:84, но след това Кауай Ленърд не сбърка на няколко пъти и изведе Клипърс до 89:86. Антъни Едуардс намали до 88:89, но за повече нямаше време.

И ОЩЕ: Тимът от Ел Ей игра без Ръсел Уестбрук, който е с фрактура на лявата ръка, получена в предишния двубой срещу Вашингтон.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Клипърс ще имат за съперник Милуоки, докато Минесота ще приеме Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани