18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАКлипърс намериха начин да спрат Маями (видео)

Клипърс намериха начин да спрат Маями (видео)

Кауай Ленърд се завърна в игра и мина границата от 13 000 точки в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс достигнаха до трети пореден успех в НБА. Пред своята публика „ножиците“ надиграха Маями със 121:104 и вече имат актив от 20 победи и 12 загуби, с което заемат четвърто място на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд се завърна в игра за Клипърс с 24 точки, преминавайки и границата от 13 000 в кариерата си в НБА. Освен това, крилото допълни сметката си с 6 борби и 5 асистенции.

От неговите съотборници Пол Джордж отбеляза 23. Норман Пауъл се включи от пейката с 22.

Бам Адебайо бе най-добър за Маями и оформи дабъл-дабъл – 21 точки и 15 борби. Кевин Лав се включи от пейката със 17. С по 15 точки се разписаха Дънкан Робинсън и Хайме Джакес младши.

КЛЮЧЪТ: Кауай Ленърд даде импулс на Клипърс с 13 точки във втория период, включително 10 поредни, с което те заличиха пасив от 14, за да обърнат до 59:58 на голямата почивка. След паузата домакините започнаха със серия от 14-8 и стигнаха до 73:63 след силна игра на Джеймс Хардън, Терънс Ман и Пол Джордж. До финалната сирена тимът от Ел Ей не позволи обрат и спечели, оформяйки крайното 121:104 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 януари Клипърс ще имат визита на Финикс, докато Маями ще играе срещу Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани