8.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАТрипъл-дабъл на Янис не спаси Милуоки срещу Индиана (видео)

Трипъл-дабъл на Янис не спаси Милуоки срещу Индиана (видео)

Серията на Бъкс от 15 поредни победи у дома бе спряна

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Серията на Милуоки от 15 поредни домакински победи в НБА бе прекратена. На свой терен Бъкс отстъпиха на Индиана със 113:122 и вече са с баланс от 24-9 в най-силното първенство в света, което им отрежда второ място на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе много полезен за Милуоки и оформи своя 38-ми трипъл-дабъл в кариерата, както и трети този сезон – 30 точки, 18 борби и 11 асистенции. С по 21 се отчетоха Крис Мидълтън и Брук Лопес, като първият направи и 6 асистенции. Деймиън Лилард се разписа с 13 точки, 7 борби и 5 асистенции.

Тайрис Халибъртън даде тон на Индиана с 26 точки, 9 борби и 11 асистенции. Бенедикт Матурин регистрира 25 и 13 борби. Айзея Джаксън финишира с 18 точки и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: „Пешеходците“ надминаха Бъкс в точките от пейката – 70 срещу 16 за съперника. Освен това, Пейсърс спечелиха битката под двата ринга, като грабнаха общо 52 срещу 46 борби за Милуоки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата тима ще се срещнат отново 4 януари в Индианаполис.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани