3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориДжанан Муса: Много силна група

Джанан Муса: Много силна група

Целта ни е първото място в нея, казва националът на Босна и Херцеговина

Джанан Муса ще бъде голямата звезда в състава на Босна и Херцеговина в световните квалификации. Бившият баскетболист на Бруклин в НБА се завръща в националния отбор на страната си след 3-годишна пауза.

Босненците са в група Ф с България, Чехия и Литва в пресявките за шампионата на планетата в Япония, Индонезия и Филипините след две години. На 29 ноември Джанан Муса и компания ще гостуват в „Арена Ботевград“ за мач срещу „лъвовете“. 

Това е много силна група. В Европа няма лесни мачове. Всички започват от 0:0. Когато играете пред своите фенове, за някои това е натиск, а за други е мотив за победа. Привържениците ни очакват и ще направим всичко възможно, за да спечелим, заради тях“, сподели Джанан Муса.

22-годишният баскетболист на испанския Бреоган разкри и тайната на успеха. 

Важно е да бъдеш част от цялото. Когато времената са лоши, трябва да покажеш характер. Надявам се, че това няма да се случи при нас, но ние ще вървим заедно, мач за мач. Мисля, че можем да излезем първи от тази група, с пълен актив от точки. Това е нашата цел“, казва още 206-сантиметровото крило.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани