23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАКлипърс взеха още едно дерби на Ел Ей (видео)

Клипърс взеха още едно дерби на Ел Ей (видео)

"Ножиците" спечелиха за шести пореден път срещу Лейкърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс постигнаха шеста поредна победа в дербито на Ел Ей. „Ножиците“ надвиха Лос Анджелис Лейкърс със 105:102, за да достигнат до 31-ви успех в най-силното първенство в света през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Терънс Ман оформи дабъл-дабъл за Клипърс – 19 точки и 10 борби. Люк Кенард се включи от пейката с 18 и 6 борби. Реджи Джаксън се отчете със 17 точки и 6 асистенции.

Леброн Джеймс бе най-добър за Лейкърс и също достигна до двойните показатели – 21 точки и 11 борби. Ръсел Уестбрук и Кармело Антъни останаха с по 18, като последният овладя и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс заличиха пасив от 16 точки от първото полувреме, като имаха минимален аванс през по-голямата част от последния период. Минута преди края Амир Кофи изведе Клипърс отново напред със 101:100, но Остин Рийвс върна жеста за 102:101. Кош на Маркъс Морис и два успешни наказателни удара на Реджи Джаксън донесоха успеха на отбора на Тайрон Лу. 

И ОЩЕ: Финалните 30 секунди на срещата се играха в 20 минути реално време. Това се случи, заради преразглеждане на спорни моменти от страна на съдиите, а треньорът на Лейкърс Франк Вогъл не се съгласи с едно от решенията им.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани